Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2020-ban: EliGE (8)


A lista egyetlen Liquid játékosa zsinórban negyedszer került be a top 20-ba.

Csak úgy repülnek a napok, máris a nyolcadik helyezettnél járunk, aki ráadásul az elmúlt években visszatérő szereplője volt a HLTV húszas listájánakA nyolcadik helyezett: Jonathan “EliGE” Jablonowski.

A 2020-as évben EliGE számos mutatóban a legjobbak közé verekedte magát, ami a HLTV-sek feladatát is megnehezítette, hiszen a játékoshoz tartozó fenti képre alig fértek fel a különféle érdekességek.

Harmadik legjobb értékelés a nagyversenyek rájátszásában (1.25), negyedik legtöbb sebzés körönként (84.2) és negyedik legjobb Impact rating (1.28), csak hogy néhányat említsünk az  EliGE-hez tartozó statisztikák közül.

Csapatával, a Liquid-del négy tornán is fináléba jutottak, viszont csak egyet tudtak megnyerni. Egyedül az EPL Season 11 NA során jutottak fel a csúcsra, viszont három további tornán is elhasaltak a döntőben. A 23 éves amerikai játékost hétszer is beválogatták az adott versenyek legjobbjai közé, egyszer MVP-ig (a fent említett EPL S11 NA-n), hatszor pedig EVP-ig jutott.

A Liquid 2020-ban összesen tizenegy nagyobb versenyen vett részt és EliGE ezek során csak egyszer zárt negatív ratinggel (DHM Winter EU), viszont számos alkalommal az adott torna legjobbjai között végzett, végig csapata húzóemberének bizonyult. Legjobban az októberi IEM New York NA során teljesített, ahol elképesztően magas 1.36-os értékeléssel zárt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva