Call of Duty

Naná, hogy az új pálya is bugos, de még a Stim glitch sem tűnt el! | Warzone & Cold War


Lassacskán tényleg játszhatatlan lesz a játék...

Számos újdonsággal fordultunk a Cold War és a Warzone első szezonjának második felére, és mivel a csütörtöki frissítés előtt számos javítottnak hitt hiba újra felbukkant joggal remélhettük, hogy ezúttal jóval stabilabban vághatunk majd az új tartalmak sűrűjébe. Azok, akik velem együtt bíztak az átok elültében csalódni kényszerültünk, ugyanis nemhogy nem javítottak ki semmit, de új bugokat is köszönthettünk.

Még a Season 1 Reloaded kezdete előtt érkezett egy kisebb update, mely a Raven Software szerint – azon felül, hogy gyengített a metafegyvereken – kijavította a végtelen tactical glitchet, amit kihasználva sok dicstelen játékos koldulhatott magának győzelmet a Warzone-ban.

A javítás viszont nagyon úgy tűnik, hogy csak papíron történt meg, ugyanis egyre-másra számolnak be arról, hogy egy olyan játékostól kaptak ki, aki valahol a pálya túlsó végén a gázkörben álldogálva nyomta magába megállás nélkül a Stimet.

Sokan egyenesen a Raven-nek szegezték a kérdést, hogy a Stim egyáltalán miért van a Warzone-ban, hiszen egyetlen játékos sem használja a hibán kívül semmire. Remek kérdés, valóban kevés valamirevaló Loadoutban található meg, de ha a fejlesztők mégis ragaszkodnak hozzá, legalább addig kivehetnék a meccsekből míg valóban nem veszik elejét a problémának – ahogyan egyébként ezelőtt történt más tárgyakkal, fegyverekkel, vagy járművekkel is.

Na de haladjunk is tovább, hiszen nem ez az egyetlen gond. Az új Fireteam pálya, a Szanatórium olyan bugos, hogy jó páran be sem tudnak rá ugrani, köszönhetően egy láthatatlan buroknak a pálya fölött, amibe nem ritkán fennakadhatunk. Azok, akiknél ez jelentkezik a legtöbb esetben csak a meccsből való kilépéssel oldhatják meg a problémát…

Love how vertical the new map is! from blackopscoldwar

Egyre nagyobb slamasztikában a Cold War és a Warzone. Ugyan mindkét játék remek szórakozást képes nyújtani mikor éppen minden rendeltetésszerűen működik, jelenleg viszont olyan és annyi hiba rontja a játékélményt, ami talán egy Early Access állapotú címnél még elfogadható lenne, egy teljes árú AAA játéknál viszont – amire nem mellesleg szüntelen öntik a játékosok a pénzüket a különböző kozmetikumok megvásárlásával – teljességgel elfogadhatatlan.

A helyzet pedig az, hogy a Cold War számos egyéb hiba kíséretében jelent meg, amiket persze javítottak, de szinte minden esetben újabbak léptek a helyükbe.

Kíváncsian várjuk, hogy mit válaszol minderre a Treyarch és a Raven Software. Ilyen és ehhez hasonló malőrök után nem lennék meglepve, ha bocsánatkérés gyanánt a játékosok már nem elégednének meg az ingyenes multiplayer hétvégével, vagy a dupla XP-s napokkal…

Rá sem ismerünk a Battle.net alkalmazására, ami teljesen megújult külsőt kap!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva