Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2020-ban: blameF (6)


A dán irányító először került fel a HLTV listájára.

A Complexity csapatkapitánya elképesztő évet tudhat maga mögött, amit ez a cikk is igazol, hiszen első HLTV top20-as szereplése azonnal egy kiváló pozíciót eredményezett. A hatodik helyezett: Benjamin “blameF” Bremer.

Amellett, hogy blameF csapata irányítójaként funkcionál, nem maradt el a játék egyéb aspektusaiban sem, sőt, még számos tekintetben a legjobbak közé verekedte magát. Körönként átlagosan 82.3-as sebzésig (ötödik legtöbb), 0.59 halálig (ötödik legkevesebb) és 6.8-as utility sebzésig (hetedik legjobb) jutott.

Ezenfelül 1.19-es összesített ratinget (#5), 73.7%-os KAST arányt (#6), illetve 1.19-es Elite versenyeken összehozott értékelést (#4) sikerült összeszednie. Kiemelhető még a clutchok száma, ami blameF esetében szintén nagyon magas: összesen 71 darab 1vX-et tudott megnyerni a 2020-as esztendőben.

Csapatával, a Complexity-vel egy versenyen jutott el a döntőig, azt viszont meg is nyerték: a BLAST Spring EU fináléjában a Vitality-t tudták legyőzni, ráadásul map-hátrányból. A 23 éves dán játékos ezen a tornán került be először az EVP-k közé, utána viszont nem volt megállás, zsinórban még hatszor megkapta ezt az elismerést.

A Complexity 2020-ban összesen tizenegy nagyobb versenyen vett részt és blameF ezek során csak egyszer, az esztendőt lezáró IEM Global Challenge során zárt negatív ratinggel. Viszont érdemes megfigyelni, hogy a többi eseményen végig mennyire stabil teljesítményt nyújtott, ráadásul rendkívül magas ratingekkel. Legjobban az IEM New York EU és a már említett BLAST Spring EU alatt teljesített, melyek mindegyikén 1.27-es értékelésig jutott.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva