Counter Strike

Magyar nyelvű közvetítéssel és a világ legjobb csapataival érkezik a BLAST Premier Global Finals!


Hat nap, nyolc csapat, hatalmas tét és magyar közvetítés!

Alig ért véget a BLAST Premier Fall Finals, máris itt van a Global Finals! A 2021-es év nyitóversenyének keretein belül a CS:GO világ krémje mérkőzik meg, mégpedig január 19 és január 24 között. A Metabro az esemény teljes egészét közvetíteni fogja, ráadásul számos érdekességgel készülünk az esztendő legelső tornájára!

Íme néhány indok, hogy miért érdemes követned a Metabro csatornáján a versenyt:

  • Kiváló évindító: a 2021-es év első CS:GO versenye, ahol a téli szünetet követően először láthatjátok újra kedvenceiteket!
  • Legjobb csapatok: nemhiába globális döntő, mindenki kőkeményen megdolgozott azért, hogy itt lehessen!
  • Óriási tét: a torna teljes összdíjazása nem kevesebb, mint egymillió dollár! Nem rossz, ugye?
  • Magyar nyelvű közvetítés: kiváló hír a hazai szurkolóknak, hogy a Global Finals az idei évben is követhető lesz magyar nyelven!
  • Webshop kedvezmények: a Leet webáruházában a White Shark és eShark termékekre a torna teljes ideje alatt 15%-os leárazás lesz!
  • Pontgyűjtés: folytatódik a csatornán a pontok gyűjtése, így érdemes minden mérkőzésen ott lenni!
A résztvevő csapatok (Liquipedia).

Az eseményen double elimination, azaz felső/alsó ágas rendszer lesz, így tehát nincsenek csoportmérkőzések, a csapatok azonnal a rájátszásban találják magukat. A hatnapos torna első harmadában a nyitómérkőzések, ezt követően a további felső és alsó ági összecsapások, majd pedig a hatodik napon a konszolidációs döntő, illetve a nagydöntő kerül megrendezésre. A verseny végig BO3-as formátumot követ, a nyitómérkőzésektől egészen a fináléig. Magyar nyelvű közvetítésért kövessétek a Metabro csatornáját, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva