Gaming

A magyar NeocoreGames ismét nagyot alkothat: Napokon belül jön az új King Arthur játék!


Nemsokára debütál a korai hozzáférésű változat.

Még tavaly októberben írtunk először nektek arról, hogy az egészen zseniális Chicken Police mellett hamarosan egy újabb magyar játéknak örülhetünk, hiszen a NeocoreGames csapata egy Kickstarter kampányba fogott a legújabb King Arthur alkotásuk kapcsán. Örömmel jelentjük, hogy sikerrel vették az első akadályt a srácok, ráadásul a kitűzött célt sikerült rendesen meghaladni, hiszen 115 ezer font helyet majdnem 156 ezer fontot tudtak virtuálisan összekalapozni.

Újra egy ígéretes magyar játéknak szurkolhatunk! – Jön a King Arthur: Knight’s Tale!

A november közepén lezárult közösségi gyűjtést követően bár bejelentette a fejlesztőcsapat, hogy január közepén már játszhatunk majd a King Arthur Knight’s Tale korai hozzáférésű változatával, de erre még egy nagyon picit várni kell, hiszen január 26-án fog elrajtolni ez a verzió. A korábbi ígéretek szerint egy érdekes hibridet fogunk kapni, ugyanis átmenetet fog képezni a karaktercentrikus szerepjátékok és a körökre osztott stratégiai címek között.

A történet szerint ugyebár mi alakítjuk a fekete lovagot, Sir Mondredet, aki ugyan megöli Artúr királyt, de ő elátkoz minket, amivel az élet és halál közötti szenvedésre kárhoztat minket. Így hát jobb híján el kell látogatnunk Avalon rejtélyes szigetére, ahol a tó asszonya megszabadíthat minket szenvedéseinktől, miközben utunk során rengeteg morális döntést kell majd meghoznunk.

Ha ti sem szeretnétek lemaradni a NeocoreGames legújabb játékáról, akkor irány a Steam, ahol bejelentkezés után keressétek meg a King Arthur Knight’s Tale hivatalos adatlapját, majd rakjátok a kívánságlistátokra. Ennek hála egyből kaptok emailben értesítést, ha elérhetővé válik a korai hozzáférésű változata.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva