Gaming

Borzasztó szörnyetegekkel, nyomasztó atmoszférával és fejleszthető gyilkolóeszközökkel érkezik a Returnal!


Nemcsak para lesz, hanem kellően akciódús is.

Teljesen egyetértünk Otherworld Zolyval abban a kérdésben, hogy éppen ideje a játékiparnak összeszednie magát és olyan alkotásokat létrehozni, amik a lehető legtöbb játékost a lehető legtovább tudják a képernyők elé szegezni. Pontosan ilyen lehet a teljes mértékben PlayStation 5 exkluzív Returnal, ami roguelike elemekkel operáló pszichológiai horrorként fog minket és a játék főhősét az őrületbe kergetni, csak nem úgy, ahogyan elsőre gondolnád.

Nem véletlen válogattuk 2021 legígéretesebb PlayStation 5 címei közé a Housemarque márciusban debütáló alkotását, ami narratív történetmesélére építő TPS-ként egy iszonyatosan félelmetes bolygóra fog elkalauzolni minket. Azt már egy ideje tudjuk, hogy kőkemény harcokkal fog várni minket a Returnal, platformer elemekkel átitatott felfedezésekből sem lesz benne hiány és a látványvilágáért az Unreal Engine 4 fog felelni.

A minap pedig az is kiderült, hogy az időcsavaros történet ellenére is úgy alkotják meg a készítők, hogy minél változatosabb játékmenetben lehessen részünk és mindig visszatérjünk még egy plusz körre. Ehhez rengeteg fegyvert fogunk már kezdetben és útközben is kapni, amik a sztori felgöngyölítésével párhuzamosan egyre jobban fejleszthetőek lesznek, így csak rajtunk áll majd, hogy milyen gyilkolóeszközt faragunk belőlük. Így például a leadott lövedék típusán és a tüzelési gyorsaságon is alakíthatunk, de pajzs formájában extra védelmet nyerhetünk, vagy az ellenfelek leölése után járó lootból a megszokottnál többet szerezhetünk.

Ráadásul minden fegyver rendelkezik másodlagos tüzelési móddal is, ami különösen jól fog jönni az izzasztó ellenfelek elleni tűzharcokban. Ne feledjétek, hogy a Returnal március 19-én jelenik meg PlayStation 5-re.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva