Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2020-ban: device (3)


A dán játékos zsinórban hatodjára (!) kerül a legjobb öt játékos közé.

Nem hiába kapta a “Mr. Konzisztens” címet, a dán szupersztár helye abszolút megingathatatlan a top 20-ban. A mostanival együtt sorozatban már hetedjére kerül fel a HLTV húszas listájára, ebből hatszor egészen a legjobb ötig repült. A harmadik helyezett: Nicolai “device” Reedtz.

Device 2014-ben a huszadik pozícióban debütált a listán, majd két harmadik és egy ötödik helyezéssel folytatta. Aztán 2018-ban második lett, amit két újabb bronzérem követett, így a mostanival együtt már négyszer is a dobogó alsó fokán zárt.

Impozáns statisztikákból nincs hiány: harmadik legjobb rating (1.20), harmadik legjobb CT-oldali értékelés (1.28), harmadik legjobb K/D különbség (+776), harmadik legjobb mutató az Elite versenyeken (1.19). Ezek és a további statisztikák fényében nem is annyira meglepő az az összesített harmadik helyezés, nemde?

Csapatával, az Astralis-szal ötször is döntőig menetelt, ebből négyszer felül is kerekedtek aktuális ellenfeleiken. A 25 éves dán játékost három tornán is MVP-nek választották, ezzel karrierje során már tizennyolcnál jár. Persze a többi eseményen sem panaszkodhatott, hiszen hatszor az EVP-k közé is belépést nyert.

Device 2020-ban összesen tizenegy nagyobb versenyen vett részt csapatával és ezek mindegyikén nem csak hogy pozitív ratinggel zárt, de legalább 1.10-es értékelésig jutott, három esettől eltekintve pedig az 1.20 is mindig meglett. Legjobban a DHM Winter EU alatt teljesített, ahol meccsenként átlagosan 1.34-es értékelést szerzett, így teljes joggal kapott MVP címet is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva