Akciók

Egy igazi klasszikus űrstratégiai játékot ad legközelebb ingyen az Epic!


Ideje meghódítani a galaxist!

Az igazán szemfüles játékosok már pontosan tudják, hogy most csütörtök 16:59-ig csupán pár kattintásért cserébe teljesen ingyen megszerezhetik az Epic Games Store-ban a Star Wars Battlefront második részét. Ám ahogy ez az akció lezárul, már jön is a következő, hiszen legközelebb egy klasszikus űrstratégiai játékra tehetjük rá a mocskos kis mancsunkat.

Ez pedig nem lesz más, mint a 90-es években indult széria legutolsó része, a Galactic Civilizations III, ami pár évvel ezelőtt 81% körüli értékeléseket zsebelt be a gamer sajtó részéről, de a műfaj szerelmesei is imádták. A Stardock Entertainment különleges játékában a történet szerint arra ébred az emberiség, hogy egyáltalán nincs egyedül a galaxisban, ezért rajtunk áll, hogy felfedezzük a legkülönbözőbb idegen életformákat és egy új aranykort megteremtve vezessük győzelemre a saját civilizációnkat.

Ehhez újabbnál újabb technológiákat kell kifejlesztenünk, saját űrhajókat megálmodnunk és nem mellesleg kolonizálni új világokat, amikben természetesen meg kell majd küzdenünk az óriási értékkel bíró nyersanyagokért. Minderre bőven kapunk majd teret, hiszen a Galactic Civilizations harmadik részének főküldetései is 12 órára rúgnak, de az egyéb missziók mellett minimum 22, maximum 138 (!) órán át szórakozhatunk el vele.

A Galactic Civiliations III január 21. (csütörtök) 17 órától egészen január 28. (csütörtök) 16:59-ig lesz ingyenesen elérhető az Epic Games Store-ban. A megszerzéséhez látogassatok el az áruház oldalára, majd bejelentkezés után adjátok hozzá a fiókotokhoz a játékot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva