Akciók

Újabb remek akció Xboxon – fókuszban Resident Evil, a bővített kiadások és az extra tartalmak!


A nagyobb címek mellett egy-két hazai játék is filléres most Xboxon!

Az év végi – év eleji óriási akciót követően egy hétnyi lélegzetvételhez jutottunk, most viszont visszatértek az Xbox Store-ba a kiemelt akciók, ezúttal pedig a bővített, számos plusszal megtoldott kiadások, jó pár játék kisebb-nagyobb kiegészítő tartalmak, illetve a Resident Evil sorozat kerülnek rivaldafénybe.

Ez utóbbi egészen bődületes árcsonkítást “szenvedett” el, így pár ezer forintért cserébe konkrétan az egész sorozatot és azok összes kiegészítőjét és extráit bezsákolhatjuk, legyen szó a Code Veronica X-ről, a RE 4-ről, a legújabb részekről, esetleg a remakekről. 

Innen tovább az egyszerűen csak “Nagy csomagakció”-nak elnevezett leárazásban többek között olyan játékok átfogó kiadásait szerezhetünk be olcsóbban mint a legendás Baldur’s Gate 1-2 Enhanced Edition, a Conan Exiles Deluxe és Complete Edition, a Dephonia Complete, a Mutant Year Zero: Road to Eden – Deluxe Edition, az Outlast: Bundle of Terror, vagy

a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing – Complete Trilogy, vagy a szintén három játékot tartalmazó Zen Triple RPG Bundle.

A külön fülön megtalálható játékbővítményeket tartalmazó akcióban pedig in-game extrákat vásárolhatunk például a GTA Online-ba, az Assassin’s Creed Odyssey-be, a Dirt 5-be, de ugyanitt olcsón bezsákolhatjuk temérdek más mellett a Borderlands 3, a Control, a Civilization VI, a The Division 2 és a magyar fejlesztésű Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr kiegészítőit is.

Az akciókat az Xbox Store-ban az ajánlatok fül alatt találjátok; a Resident Evil és a Nagy játékakciót január 25-ig, a Játékbővítmény-akciót pedig január 24-ig éritek el.

Ha pedig van még bennünk és a bankszámlánkon szufla, akkor ezek mellett érdemes lehet lecsekkolni a Deals with Gold kedvezményeket is, ugyanis ott is találhatunk egy-két remek címet, melyek beszerzését érdemes lehet megfontolni.

Anime Awards 2021 – Szavazz 2020 legjobb animéjére!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva