Counter Strike

Az Astralis hátrányból győzött, de a G2 is csak három pályán nyert! – BLAST Premier Global Finals 1. nap


Izgalmakból nem volt hiány.

A tegnapi napon útjára indult a BLAST Premier Global Finals, így ezzel együtt a 2021-es esztendő első magyar nyelvű közvetítése is – már ami a CS:GO nagyversenyeket illeti. Az egymillió dolláros torna nem hazudtolta meg önmagát, a nyitómeccsek izgalmasak lettek, a két találkozó mindegyike három pályába fulladt.

Astralis – Evil Geniuses: Ennél szebben aligha kezdődhetett volna a verseny, már az első körben egy ACE-nek lehettünk szemtanúi, ráadásul Ethan egy 1v3-as clutch-csal is megspékelte mindezt. Ám az EG nem állt meg itt, be is húzta a maga választását (Inferno, 16:14), így az Astralis map-hátránnyal vágott neki a folytatásnak. Sajnos Overpass és Vertigo már kevésbé lett szoros, a dánok mindkétszer 11:4-gyel fordultak, s végül mindkét pályát magabiztosan nyerték (16:8, illetve 16:6).

A szerdai menetrend:

  • 13:30 – Vitality vs. Complexity (BO3, nyitómeccs)
  • ~16:30 – Natus Vincere vs. Liquid (BO3, nyitómeccs)
  • ~19:30 – Evil Geniuses vs. FURIA (BO3, alsó ági mérkőzés)

G2 – FURIA: A második mérkőzés még az elsőt is überelte, hiszen itt nem csak, hogy újfent három pálya lett, de tíz kör alá nem is mentek a felek. Az első találkozóval szemben itt nem a saját, hanem az ellenfél választását hozták le a csapatok, így a G2 Infernón (16:12), a FURIA pedig Mirage-on (16:14) diadalmaskodott. A decider pálya Nuke lett, ahol a G2 csak nyolcat védett (és még 8:9-re is megfordult az állás), de végül egy 8:1-es rohammal, terror oldalról is meglett a pálya, és ezzel a mérkőzés is.

A BLAST Premier Global Finals a mai napon folytatódik, mégpedig ezúttal három mérkőzéssel. Gyűjtsétek a pontokat, használjátok ki a webshop kedvezményeket és élvezzétek a közvetítést! Találkozunk 13 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva