Gaming

Kiplatináztad a Miles Morales-t? Most ajándékot kapsz érte!


Egy kis ajándék a maximalistáknak!

Bizonyos játékok, de főleg a nyílt világúak ‘kimaxolásához’ bizony sok idő és kitartás kell, és legtöbbször nem is nagyon kapunk érte egyebet, csupán az e-pénisz növeléséhez elengedhetetlen platina trófeát. Szerencsére a Sony ezen a téren is újítana, így már számos saját fejlesztésű játékában tetten érhető a maximalisták in-game extrával való jutalmazása (God of War, Ghost of Tsushima, Bloodborne), ezt a sort erősiti most a Spider-Man: Miles Morales is, azok ugyanis, akik 100%-os mutatóval zárták az újdonsült pókfej kalandját, a mutatós serleggyűjtemény mellett egy plusz ajándékot is kapnak érte.

Ha te is ebbe a szűk halmazba tartozol, akkor érdemes lehet lecsekkolnod a virtuális postaládád, mivel az Insomniac Games küldött egy kedves üzenetet minden platinásnak, amihez egy letöltőkódot is mellékeltek.

A kódot a PlayStation Store-ban tudjuk beváltani, jutalmunk pedig egy fotó módban használható egyedi képkeret. Tudom-tudom, csekélység, de így is jóval több mint egyetlen trófea a gyűjteményben, arról pedig már nem is beszélve, hogy a képkerettel külön lehet villogni is – ha valaki esetleg erre vágyna -.

Kép
Kép: David Carcasole – Twitter

(Borító: GameRant)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva