Gaming

Minden jel arra utal, hogy konzolokra is érkezik a Subnautica: Below Zero!


Új platformokra látogathat a Subnautica: Below Zero!

Nagyon úgy tűnik, hogy az egyik legjobb túlélőjáték folytatása, a Subnautica: Below Zero konzolokra is megjelenhet. A fagyos környezetbe invitáló kiegészítő eredetileg 2019-ben jelent meg PC-re, és noha ez idő alatt a Nintendo Switch-en kívül nemigen esett szó konzolos portokról, azért közel biztosak lehettünk abban, hogy előbb-utóbb Xboxra és PlayStation-re is ellátogat majd.

A Gematsu munkatársa volt olyan szemfüles, hogy az ESRB korhatárbesoroló hivatalos oldalán kiszúrta a Below Zero adatlapján a hirtelen feltűnt platform megjelöléseket, amely szerint a tavaly augusztusban bejelentett Switch kiadás mellett

Xbox One és Series X|S, illetve PlayStation 4 és 5 konzolokra is bejegyeztették.

Mindez persze közel sem ér fel egy hivatalos bejelentéssel, de bizakodásra bőven ad okot. A Subnauticát egy igen kicsi csapat, az Unknown Worlds Entertainment készíti, akik a méretükből adódóan véges kapacitásokkal rendelkeznek, emiatt kell a konzolos megjelenésre többet várni. Tulajdonképpen pontosan ez történt az alapjátékkal is, amely 2014-ben early access-ként jelent meg PC-re, amit 2016-ba követett a konzolos korai hozzáférés (Xbox One-on legalábbis), de a 2018-as végleges verziók között is majd egy év tel el – PC: január, XO-PS4: december.

Így pedig – főleg a Switch-es kiadás fényében – igen reálisnak tűnik, hogy ha nem is hamarosan, de belátható időn belül végre konzolokra is megérkezik a 4546B sarkpontjára repítő és merülő Below Zero.

Már készülőfélben lehet a Fallout: New Vegas 2!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva