Egyéb

A The Boys harmadik évada elhozza a képregények “legforróbb” sztoriját is!


A sorozatba is bekerül a képregények legbevállalósabb sztorija!

Idehaza magyar nyelvű kiadványok hiányában sajnos annyira nem ismert a The Boys képregény, így nagyon nem is sejthetjük, hogy mik várhatnak még ránk a sorozatban – ó pedig ha tudnánk… Ott van rögtön például a jelenet, mikor Homelander két szuszra bepuszil egy csecsemőt, vagy mikor kiderül kicsoda valójában Black Noir, de elég morbid – és kreatív – mód leheli ki lelkét Little Nina is, a sort pedig bizony órákig lehetne még folytatni.

A rajongók viszont sokáig biztosak voltak benne, hogy ezeket a történeteket-jeleneteket nem láthatják viszont a sorozatban, mivel még annak mércéjével is elég meredekek lennének és szinte biztos is, hogy egyik-másik nem fog megvalósulni, Eric Kripke azért néhányat biztosan be fog vállalni.

Az egyik ilyen – ami már a harmadik évadban helyet kap – a képregények egyik legikonikusabb, egyben leg…”tizennyolcplusszosabb” sztorija, a ‘Herogasm’.

Már a címből sem nehéz kitalálni miről fog szólni az a rész, ami egy olyan szigeten játszódik, amit kifejezetten szuperhős-orgiákra terveztek. A füzetekben ez a történet viszonylag sokáig, hat kiadványon keresztül futott, sokszor egészen bizarr jeleneteket felvonultatva, a sorozatban viszont egyetlen epizódba (a hatodikba) sűrítik majd be. A remek hírt maga Kripke jelentette be Twitteren, ahol megosztotta a szkript első oldalát, így azt is tudhatjuk, hogy Jessica Chou jegyzi majd (Wu Wei, No Tomorrow).

Rossz hír viszont, hogy a harmadik évad forgatásai 2021 februárjában kezdődhetnek leghamarabb, melyek előreláthatólag augusztusig fognak tartani. Emiatt még premierdátumot sem tudunk, de igen valószínű, hogy 2022 előtt nem kerül képernyőkre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva