Counter Strike

Kiválóra sikerült FalleN debütálása, a Liquid elcsípte s1mple-éket! – BLAST Premier Global Finals 2. nap


Két meccsen jött a papírforma, de meglepetés is született.

Tegnapelőtt elstartolt a BLAST Premier Global Finals, és ezzel együtt a magyar nyelvű közvetítés is. Az egymillió dolláros torna a második napon is tartogatott izgalmakat: a Vitality hozta a papírformát, viszont a Liquid meglepetés győzelmet aratott, továbbá a nap végére egy három pályás mérkőzéssel is megajándékoztak minket a csapatok.

Vitality – Complexity: A blameF-vezette alakulat kénytelen volt beugróval játszani, ugyanis poizon a műtéteket követő pihenését tölti. A Complexity a dán JUGi-val próbálkozott, de nem sok esélyük volt a világranglista második helyezettjével szemben. A Vitality könnyedén nyerte meg az első (Mirage, 16:9) és a második pályát (Dust2, 16:8) is, ezzel bejutottak a felső ági elődöntőbe, ellenfelük pedig alsó ágon próbálkozhat még.

A csütörtöki menetrend:

  • 13:30 – Natus Vincere vs. Complexity (BO3, alsó ági mérkőzés)
  • ~16:30 – Astralis vs. G2 (BO3, felső ági elődöntő)
  • ~19:30 – Vitality vs. Liquid (BO3, felső ági elődöntő)

Liquid – Natus Vincere: A második mérkőzésen is felavattunk egy új játékost, de itt nem ideiglenes pótlásról, hanem FalleN bemutatkozásáról van szó. A brazil veterán Twistzz helyére érkezett a Liquid-be és debütálása emlékezetesre sikerült, hiszen újdonsült társaival legyőzték a világranglistán harmadik Natus Vincere csapatát. A saját választásukat simán (Inferno, 16:6), a második pályát (Nuke, 16:14 – volt ez 10:0 is!) már kicsit nehezebben oldották meg, de végül 2:0-ra megnyerték a s1mple-ék elleni találkozót.

Evil Geniuses – FURIA: A nap végére kaptunk egy három pályás mérkőzést is, ahol az Evil Geniuses elbukta a saját választását (Inferno, 9:16), de utána megfordította a párharcot. A FURIA bánhatja a dolgot, mert Mirage-on (14:16) nagyon közel jártak a végső győzelemhez, de 14:14 után nem tudták befejezni a meccset. A decider pálya Nuke lett (16:6), ahol stanislaw és csapata már nem sok esélyt hagyott a braziloknak, akik ezzel elsőként távoztak a tornától.

A BLAST Premier Global Finals a mai napon tovább folytatódik, mégpedig újabb három mérkőzéssel. Gyűjtsétek a pontokat, használjátok ki a webshop kedvezményeket és élvezzétek a közvetítést! Találkozunk 13 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva