Egyéb

Íme a világ első és egyetlen RTX 3080 csukája!


Hordanád?

Ha az RTFKT (Artifact Studios) számodra sem mond semmit nem hibáztatlak, mivel szinte csak a tehetősebb streamereknek, videósoknak, esportolóknak és celebeknek készítenek egyedi – virtuális és valódi – cipőket, méghozzá nem is akármilyeneket.

Kitalálhattátok, hogy nem éppen tömeggyártott surranókban utaznak: csináltak már többek között Apex, Marvel, PS5, Among Us és Tesla Cybertruck ihletésű cipőket is, most pedig – a PC-s játékosok körében már ismerősen csengő egyedi házakat is készítő – NZXT-vel fogtak össze az eddigi legextrémebb ötletük megvalósításához. Az NZXT és az RTFKT bemutatja:

a sneaker master race RTX 3080 csukát!

Jól látjátok, az ott egy Kraken Z73 hűtő a maga kis LCD kijelzőjével, amit PC-ről az NZXT saját alkalmazásával lehet testre szabni. Noha ezen felül is akad pár érdekes és figyelemre méltó részlet a cipőn, az azért egészen biztos, hogy nem egy kényelmes darab, de még csak nem is nagyon lehet sétálni sem benne. Vitán felül áll, hogy mutatós egy darab, de ember legyen a talpán, aki ki mer ebben lépni az ajtón kívülre, legalábbis egy komolyabb ízlésficam azért mindenképp szükségeltetik hozzá.

Persze a polcra azért kitenném!

https://leetesport.hu/hu/2021/01/21/vr-szemuvegen-dolgozhat-az-apple/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva