Gaming

Izgalmas dolgok vannak készülőben a Valve műhelyében!


Elárult ezt-azt Gabe Newell!

Half-Life 3, Team Fortress 3, Left 4 Dead 3, Portal 3. A játékok, melyekre játékosközösségek tucatjai ácsingóznak már hosszú-hosszú évek óta szüntelen mindhiába. Noha a Valve a Steam és a rendkívül népszerű esport játékai árnyékában már rég letett a játékfejlesztésről, a Half-Life: Alyx után sokaknak felcsillant a remény a szeme sarkában, és úgy tűnik nem hiába.

Az 1News portál újságírója, Luke Appleby interjút készített a nagy Gabe Newell-el (aki épp Új-Zélandon bekkeli ki a járványt), mely során a természetesen a hármas szám “törvényét” is neki szegezte a videojáték pápának. Gabe erre sajnos nem válaszolt, azt viszont elárulta,

hogy a “Citadel” kódnév alatt készülő játékuk mellett több másik is fejlesztés alatt áll, amiket hamarosan be is jelenthetnek majd.

Ezek egy része pedig bizonyosan egyjátékos kaland lesz, ugyanis a fejlesztő legenda azt is elárulta, hogy igazán remek volt az Alyx fejlesztése, és emiatt döntöttek úgy, hogy visszatérnek a belsős játékok készítéséhez. Pontosan tehát nem tudjuk, hogy épp mik vannak alakulóban a Valve boszorkánykonyhájában, ahogyan azt sem, hogy azok milyen platformra jelennek majd meg, amíg viszont nem kerül sor a hivatalos leleplezésekre, addig tovább reménykedhetünk a fenti négyes valamelyikének folytatásában.

Már készülőfélben lehet a Fallout: New Vegas 2!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva