Gaming

Súlyosan kretén roncsderbi egy kis Fortnite beütéssel: Már száguld felénk a Destruction AllStars!


A száguldás szerelmesei biztosan imádni fogják.

A legtöbb PlayStation 5 tulajdonos életében eljött az a fázis, amikor epekedve várva, hogy valamilyen jó új játék jelenjen meg a frissen megszerzett konzoljára. Ez hamarosan meg is valósulhat a Destruction AllStars képében, amit az a Lucid Games hoz el nekünk, akik a Geometry Wars harmadik részével tették le a névjegyüket az asztalra.

Következő alkotásuk egy igazi roncsderbi lesz, ami nagyszerűen ötvözi a vidámparkos dodzsemek, a Rocket League és a változatos skillekkel rendelkező mesés karakterek világát. A feladat minden futamon egyszerű, de mégsem könnyen kivitelezhető, ugyanis a battle royale játékokban látott metódushoz hasonlóan az a sofőr fog nyerni, aki utoljára marad épségben a kocsijával együtt, miközben azért képes arra, hogy lenyűgözze a nézőközönséget.

A fejlesztőcsapat egyben futurisztikus autós harci játékként is aposztrofálja a Destruction AllStarst, amiben az eddigi anyagokat látva iszonyatosan durva ütközéseket tudunk majd produkálni a világszerte megtalálható arénákban. Ráadásul a srácok azokra is gondoltak, akik csak gépi ellenfelekkel szeretnék megmérettetni magukat, hiszen a többféle multiplayer játékmód mellett az egyjátékos kampánnyal is vígan el lehet majd lenni.

Ne feledjétek, hogy a Destruction AllStars 2021. februárjában fog megjelenni kizárólag PlayStation 5 konzolokra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva