Gaming

Vérfagyasztó horrorjáték egy párhuzamos világban: Félelmetesen jó lesz a The Medium!


Csak erős idegzetűeknek javasoljuk.

Sokan még tisztán emlékezhetnek arra az időszakra, amikor a legtöbb külföldi és magyar Youtuber pörgette a félelmetesebbnél félelmetesebb horrorjátékokat, amiken nézőként igencsak jól lehetett szórakozni. Most ezeket az időket hozhatja vissza a Bloober Team csapata, akiknek eddig olyan alkotásokat köszönhettünk a műfajban, mint a Blairwitch Project, vagy a Layers of Fear széria.

A legújabb játékuk története szerint egy különösen kegyetlen gyerekgyilkosság miatt nyomozunk főhősünkkel, aki különleges képességének hála látja a szellemek világát és képes felidézni az adott helyhez köthető, korábbi eseményeket. Ráadásul jóval fejlettebb ösztönökkel rendelkezik, mint mások, ami rengeteget tud segíteni a továbbjutásban és kommunikálni is tud a túlvilág legkülönbözőbb teremtményeivel.

A fejlesztőcsapat egyébként nem bízza a véletlenre a The Medium látványvilágát, hiszen egy disztópikus szürrealista, Zdzisław Beksiński festményeit tekintették kiindulási alapnak. A nyomasztó atmoszféra mellett temérdek félelmetes szörnyeteggel fogunk találkozni, így éjszakánként egyedül csak azoknak ajánljuk, akik betonbiztos idegrendszerrel rendelkezve meg se rezzennek a legborzasztóbb pillanatoktól.

Szerencsére a The Medium debütálására már nem is kell olyan sokat várni, hiszen 2021. január 28-án jelenik meg PC-re és XBOX Series konzolokra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva