Counter Strike

Az Astralis és a NAVI is fordított, kiesett a Complexity – BLAST Premier Global Finals 3. nap


Device és s1mple csapata is megszenvedett a sikerért.

Kedden útjára indult a BLAST Premier Global Finals, ezzel együtt pedig a magyar nyelvű közvetítés is. Az egymillió dolláros torna a harmadik napon is tartogatott izgalmakat: az Astralis és a Natus Vincere is hátrányból fordított, mindeközben a Complexity búcsút intett a versenynek.

Natus Vincere – Complexity: A Complexity szenvedősen, hosszabbításban, de megnyerte a saját pályáját, azonban a továbbiakban a NAVI nem ismert kegyelmet. S1mple és electronic duója mellett Boombl4 is zseniálisan játszott, így a CIS-csapat könnyedén megfordította a meccset. A csapat irányítója, blameF egy interjúban elmondta, hogy poizon hiánya miatt nincs rajtuk nyomás, csak játszanak, aztán lesz, ami lesz. Összességében nem panaszkodhat a Complexity, mert bár két vereséggel búcsúztak, de a Vitality és a NAVI ellen is szoros meccset tudtak játszani, tehát – a beugrózás tényét figyelembe véve – bőven az elvártak felett teljesítettek.

A Natus Vincere – Complexity mérkőzés összesített statisztikái (HLTV).

A pénteki menetrend:

  • 16:30 – Evil Geniuses vs. Liquid (BO3, alsó ági elődöntő)
  • ~19:30 – Natus Vincere vs. G2 (BO3, alsó ági elődöntő)

Astralis – G2: Az előző találkozóhoz hasonlóan itt is fordítás történt, de ez közel sem ment olyan könnyen a dánok számára, mint a NAVI-nak. A nexa-vezette G2 kimaxolta a rendes játékidőt a saját pályáján (Dust2, 16:14), majd a második mapon (Vertigo, 8:16) jött a papírforma, simán nyert az Astralis. Azonban jött Inferno, ami mindkét csapatnak hazai terep és itt is egy kiváló, harminckörös meccset láthattunk. A félidőt még 10:5-re a G2 nyerte, ám a dánok felszívták magukat, ők is nagyszerűen védekeztek és végül 16:14-re behúzták a decider pályát, így 2:1-re a párharcot is.

Az Astralis – G2 mérkőzés összesített statisztikái (HLTV).

Vitality – Liquid: Az előző összecsapásokkal ellentétben itt nem volt szükség harmadik pályára, de ez nem jelenti azt, hogy a mérkőzés ne tartogatott volna izgalmakat. Az első pályán ismételten 30 kört láthattunk (Nuke, 16:14), aztán az újfent képernyőre kerülő Vertigo már valamivel egyoldalúbb lett (Vertigo, 16:11), de a Liquid itt is nagyon mélyről jött vissza. FalleN-ék így sem panaszkodhatnak, eddig kiváló formában vannak az új felállással, így alsó ágon még minden esélyük megvan a menetelésre.

A Vitality – Liquid mérkőzés összesített statisztikái (HLTV).

A BLAST Premier Global Finals a mai napon tovább folytatódik, mégpedig alsó ági elődöntőkkel, ahol újabb két csapattól búcsúzni fogunk. Gyűjtsétek a pontokat, használjátok ki a webshop kedvezményeket és élvezzétek a közvetítést! Találkozunk 16 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva