Gaming

Egészen tetszetős gyűjtői változattal érkezik a Resident Evil Village!


Erre megéri spórolni.

Gyakorlatilag még soha sem volt ennyire jó Resident Evil rajongónak lenni, hiszen az egészen zseniális hetedik rész után nemsokára kapni fogunk egy élőszereplős Netflix sorozatot és úton van a következő epizód is, amivel kapcsolatban korábban azt ígérték a fejlesztők, hogy megpróbálják elhozni az előző generációs konzolokra is. Úgy néz ki, hogy ez sikerülni is fog nekik, hiszen a minap bejelentették, hogy az idén májusban debütáló Resident Evil Village PlayStation 4 és XBOX ONE konzolokon is tiszteletét fogja tenni.

Egyúttal azt is leleplezték, hogy mi minden fog lapulni a 220 dolláros áron kínált gyűjtői változatban, amin a legtöbb tősgyökeres rajongó biztosan el fog gondolkodni. Először is kapni fogunk egy igencsak tetszetős, bőröndre emlékeztető dobozt, amiben egy termetes Chris Redfield szobor kap majd helyet.

Mellette a már megszokott jóságokat fogjuk találni, amibe beletartozik a falu térképét ábrázoló poszter, a legdurvább artworköket felvonultató művészeti album, valamint egy különös műgonddal elkészített fémtok is. Külön extraként üdvözölhetjük a Trauma Packot, aminek kódját beütve egyszerre több digitális jutalom üti majd a mocskos kis mancsunkat.

Megjelenési dátumot és demót is kapott a Resident Evil: Village!

Szerencsére erre már nem is kell olyan sokat várni, hiszen a Resident Evil Village május 7-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4 és PlayStation, valamint XBOX ONE és XBOX Series konzolokra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva