Akciók

Most hétvégén ingyen kipróbálható a Ghost Recon Breakpoint!


Haverokkal együtt egészen jó móka.

Mostanában nem feltétlenül kell pénzt költenünk azért, hogy jó játékokhoz juthassunk, ami az Epic Games Store esetében különösen igaz, hiszen ezúttal is egy remek játékot adnak teljesen ingyen, illetve jövő héten is. Ráadásul egy rendhagyó Ubisoft akció keretein belül pár napig a Ghost Recon Breakpointot is díjmentesen próbálhatjuk ki, ami kooperatív módban mutatja meg a valódi szépségét.

A 2019 októberében megjelent részben egy nyílt világú, külső nézetes túlélő-akciójátékba keveredünk, amiben Aurora szigetén kalandozva azt a feladatot kapjuk, hogy számoljunk le korábbi csapattársunkkal. Ám nem kell feltétlen egyedül belevágni a bosszúhadjáratba, ugyanis az online kooperatív segítségével egyszerre akár 4 játékos is felgöngyölítheti a történetet.

Erre bőven ad teret a Ghost Recon Breakpoint, hiszen csak a főküldetések teljesítése 20-22 órát ölel fel, ami a mellékküldetésekkel együtt akár 44-46 órás kalandot is eredményezhet. A megfelelő célpontok likvidálásában természetesen a csúcstechnológia is a segítségünkre lesz, valamint a missziók során összegyűjtött alapanyagokból magunk gyárthatjuk le a csapat felszereléseit, vagy éppen legújabb fegyvereit.

A Ghost Recon Breakpointot 2021. január 21. (csütörtök) és január 24. (vasárnap) között próbálhatjátok ki, ha letöltitek az Epic Games Store-ból.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva