Gaming

Pixelgrafikás, metroidvania roguelike platformert ad legközelebb ingyen az Epic!


A retro játékok szerelmesei különösen fogják szeretni.

A szemfüles játékosok egy ideje már tisztában vannak vele, hogy limitált ideig egy klasszikus űrstratégiát lehet megcsípni pár kattintással az Epic Games Store-ból. Azonban ezután sem áll meg az élet, hiszen ezután egy pixelgrafikás, metroidvania stílusú platformert lehet majd megszerezni tőlük, amit most be is mutatunk nektek.

Ez pedig nem más, mint a Long Hat House egyik kiemelkedő alkotása, a Dandara, ami alsó hangon is 6 és félórás szórakozást ígér a roguelike műfaj kedvelőinek. A történet szerint egy egészen bizarr univerzumban járunk, ahol főhősnőnkkel azt a feladatot kapjuk, hogy állítsuk vissza a rendet Salt világában, amit felfedezve rengeteg misztikus teremtménnyel fogunk összekülönbözni.

A Dandara egy tősgyökeres platformer, ami az ügyességünket és a kreativitásunkat egyaránt alaposan le fogja tesztelni, hiszen a gravitáció konkrétan nem létezik benne és kizárólag a sóval borított részekre eljutva tudunk majd előrehaladni. Ennek megfelelően egyre nagyobb sómennyiséget fogunk összegyűjteni, amit aztán a táborban lévő kereskedőknél tudunk felhasználni olyan hasznos dolgok megvásárlására, amik hatékonyabb fegyvereket, több életerőt és nagyobb ugrási lehetőségeket adnak.

Ráadásul a Dandara látvány- és zenei világa is rendkívül tud gyorsan be tud szippantani, ami mellett nem szabad elfelejteni, hogy az elkerülhetetlen halálaink után rövid ideig lehetőségünk lesz arra, hogy visszaszerezzük a korábban összegyűjtött zsákmányokat. Ne feledjétek, hogy a játék Trials of Fear Edition változatát január 28. (csütörtök) 17 órától egészen február 4. (csütörtök) 16:59-ig tudjátok majd megszerezni az Epic Games Store-ban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva