Gaming

Szomorú hír a Sonytól: Csak jövőre debütál az Uncharted film!


De pontos dátumot még mindig nem tudunk.

Mivel tavaly október végén fejezték be az Uncharted film forgatási munkálatait, ezért mindenki abban bízott, hogy idén októberben végre valahára debütálhat a mozikban, viszont a koronavírus ismét közbeszólt a dolgokba. Így a Sony Pictures a minap bejelentette, hogy csak 2022-ben fogja elhozni a régóta várt filmadaptációt, ami nem mellesleg jó pár sztárt fel fog vonultatni.

Itt van mindjárt Tom Holland, aki az ikonikus főszereplőt, Nathan Draket fogja megformálni, de mellette Mark Wahlberg és a legendás Antonio Banderas is hangsúlyos szerepet fog kapni benne. Nagyon kíváncsiak leszünk a végeredményre, hiszen a rendezői székben az a Ruben Fleischer ül, akinek ezidáig olyan filmeket köszönhettünk, mint a Zombieland két része, a Gengszterosztag, vagy éppen a Venom.

A Sony Pictures szempontjából már csak azért is érdekes a film sorsa, mert több mint 10 (!) éve akarják valahogy vászonra vinni a Naughty Dog zseniális alkotását, ami alatt eddig 2 színész és 7 rendező hagyta ott a projektet. Mindenesetre azért az felettébb biztató, hogy a japán cég nagyfőnöke, Jim Ryan legutóbb azt nyilatkozta, hogy az Uncharted filmadaptációja csak a kezdet és a jövőben még több PlayStation exkluzív szériát fognak valamilyen formában újragondolni.

Az Uncharted film tehát előreláthatólag 2022-ben fog megérkezni, a kérdés már csak az, hogy kizárólag mozikban, vagy mellette streaming platformokon is elérhető lesz-e és ha igen, akkor pontosan mikor.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva