Egyéb

Kezd révbe érni a ‘Vaják: A Farkas Rémálma’ egész estés animációs film!


Nagyon úgy tűnik nem kell már sokat várni az újabb Vaják történetre!

Pontos dátumot továbbra sem kapott még a Netflix The Witcher: Nightmare of the Wolf – magyarul: Vaják: A Farkas Rémálma – című animációs filmje, most azonban egy igen fontos új információval frissült az adatlapja.

A mai napon ugyanis megtudhattuk, hogy pontosan 1 óra és 21 percen keresztül meséli majd el nekünk az Henry Cavill fémjelezte élőszereplős sorozat kvázi előtörténetét.

A hirtelen feltűnt – aztán ugyanilyen gyorsan eltűnt – információ egészen beszédes lehet, amely azt is jelentheti, hogy az érdemi munka nagy részével nagyjából elkészültek, és valószínűleg már a végső simításokat végzik a produkción. A történet főszereplője Geralt mentora és számára apai szerepet betöltő Vesemir lesz, az  animációkért pedig a neves Studio Mir felel, akiket a legtöbben a Korra Legendája, A kertvárosi gettó és a Galaxis Őrzői sorozatok által ismerhetnek. A munkálatokba az élőszereplős Vaják alkotóit, Lauren Hissrich és Beau DeMayo párost is bevonták, akik egészen elismerően nyilatkoztak a filmről, kiemelvén azt, hogy olyan dolgokat tudtak benne megvalósítani, amiket különböző okok miatt a sorozatban nem.

Az animációs film valamikor 2021-ben debütál majd a Netflix kínálatában, amire remélhetőleg már nem kell olyan sokat várni.

https://leetesport.hu/hu/2021/01/21/a-the-boys-harmadik-evada-elhozza-a-kepregenyek-legforrobb-sztorijat-is/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva