Gaming

A legendás magyar játék visszatér: Jön az Elasto Mania felújított változata!


Egy kis nosztalgiázás bármikor belefér.

Még tisztán emlékszünk azokra az időkre, amikor csak az általános iskolai számítástechnikai termeiben lévő gépeken lehetett hozzájutni az internethez. Ebben az időszakban, pontosabban 21 évvel ezelőtt jelent meg az elmeroggyant motoros játéknak számító Elasto Mania, ami pillanatok alatt rengeteg magyar játékos kedvence lett, pedig sokszor elképesztően nehéz volt előrejutni benne.

A mára igazi klasszikus számító alkotásról értelemszerűen régóta nem lehetett hallani, ám tavaly májusban megjelent Steamre, amit nagyon sokan pozitív értékelésekkel díjaztak. Most pedig bejelentették, hogy felújított formában PC mellett XBOX, PlayStation és Nintendo konzolokra is ellátogat, így az okostelefonokat és tableteket leszámítva nem lesz olyan mostani játékos platform, ahol ne lehetne játszani vele.

A visszafogottan szerény hivatalos oldalra kitett információk szerint az eddigi legjobb formáját fogja mutatni az Elasto Mania a Remastered kiadás megjelenésével, aminek hála vadiúj asseteket is fogunk kapni az eredeti játékot megálmodó fejlesztőtől, Rózsa Balázstól. Azok pedig külön örülhetnek, akik Steamen már megvásárolták a játékot, hiszen a felújított változat teljesen ingyen lehet majd az övék.

Aki pedig nem tud várni, annak jó hír, hogy már most jelentkezhet a konzolos zárt bétatesztre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva