BoardGame

Lehetséges egy generáció alatt terraformálni a Marsot?


A még december közepén feltöltött videót most kapták föl.

Már az elején lelőjük a poént – nem, nem lehetséges, legalábbis szabályosan biztosan nem, de gondolatkísérletnek mindenképp figyelemre méltó és izgalmas az a Youtube-ra feltöltött, 38 és fél perces videó, melynek készítője, bizonyos Nincs Ezsincs (nyilván nick-név) láthatóan rengeteget dolgozott rajta, hogy elhitesse magával, hogy lehetséges. Valószínűleg annyira sokat dolgozott rajta, annyira beleszerelmesedett művébe, hogy nem akart néhány szabályt figyelembe venni, ahogy arra a Facebookon Mars Terraformálása Magyar Rajongói Csoportban is rámutatnak.

A Mars terraformálása az egyik legnépszerűbb modern társasjáték, melynek szólómódja is nagyon jól kidolgozott, és sokat játszott, az ominózus videó készítője is ezt játssza. A paklit, melyből a projektkártyákat húzza, előre berendezte, megfelelő sorrendbe rakva a kiválasztott a lapokat. Nagyon átgondolt az egész, rengeteg lappal csökkenti a későbbi kártyák kijátszásának költségét, ám egy dolgot benézett: az Olympus-konferencia kártyát rosszul használta. Egyébként a Board Game Geeken találni kétgenerációs végigjátszást, ami szabályosnak is tűnik.

 

 

 

https://leetesport.hu/hu/2021/01/13/igy-jatszhatsz-barmilyen-tarsassal-online-tabletopia-eloadas-tarsasjatek-fejlesztok-klubja/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva