Gaming

Meglepően durván néz ki a Nioh 2 PC-re és PlayStation 5-re felújított változata!


Ráadásul 4K felbontásban 60 fpssel tudod majd futtatni.

Ugyebár tavaly márciusban debütált a Team Ninja legendás akció-szerepjátékának második része, a Nioh 2, ami átlagosan 85% körüli értékeléseket zsebelt be. Így hát várható volt, hogy a csapat felújított változatban is el fogja hozni PlayStation 5 konzolokra, ami a legújabb videók alapján valami egészen durván fog festeni.

A legjobb az egészben viszont az, hogy a The Nioh Collection a széria legjobb darabjának számító első epizódot is fogja tartalmazni, így a termetes pakk legalább (!) 80 órányi szórakozást ígér. Feltéve, ha valaki önfeledt időtöltésnek tekinti azokat a soulslike játékokat, amik esetenként annyira nehezek, hogy több levél Xanax is simán elfogyna egy-egy hosszabbra elnyúlt végigjátszás során.

A feltupírozott látványt természetesen 4K felbontás mellett 60 fpssel tudjuk majd élvezni, ami reményeink szerint betonbiztos lesz. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a villámgyors SSD-nek hála pillanatok alatt betölt majd a Nioh, amire szükség is lesz, hiszen várhatóan nem kevés alkalommal fogunk meghalni a történet felgöngyölítése alatt.

Már nem is kell olyan vészesen sokat várni a megjelenésre, hiszen a The Nioh Collection február 5-én jelenik meg PC-re és PlayStation 5-re.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva