Gaming

Most már biztos, hogy készül a Diablo 2 felújított változata!


Imáink meghallgattattak.

Mára eljutottunk oda, hogy soha nem volt még ennyire jó Diablo rajongónak lenni, hiszen már úton van a negyedik epizód és a közkedvelt franchise mobilos változata, valamint Netflixre készül egy animációs széria is belőle. Ráadásul már jóideje pletykálják, hogy hamarosan megkaphatjuk a legendás második rész felújított változatát, ami úgy néz ki, hogy biztosan meg fog valósulni.

Történt ugyanis, hogy a Blizzard magába olvasztotta azt a 200 fős fejlesztőcsapatot, akik az elmúlt időszakban olyan régi nagy nevek felújításán dolgoztak, mint a Crash Bandicoot, vagy legutóbb a Tony Hawk Pro Skater 1+2. Ezentúl azonban kizárólag a Blizzard belsős projektjein fognak munkálkodni és a legfrissebb pletykák szerint ennek első alanya a Diablo 2 felújított változata lesz.

Az egyik legnagyobb iparági bennfentesnek számító Jason Schreier meg is szellőztette, hogy a Vicarious Visions csapata valójában már 2019 óta dolgozik a Diablo 2 Remake-jén, amit eredetileg azok hoztak volna el nekünk, akik a botrányos WarCraft 3 Reforged-ot készítették, viszont őket a történtek után levették a projektről. Így az új csapat azokat a fejlesztőket fogja támogatni a második Diablo rész feltámasztásában, akik nem mellesleg a negyedik epizódot fogják elhozni nekünk.

Sajnos azonban egyelőre még nem lehet tudni, hogy milyen állapotban van a projekt, így az is nehezen megjósolható, hogy mikor lesz belőle játszható verzió. Mindenesetre ahogy az Activision üzletpolitikáját ismerjük, ezt a lehető leghamarabb elérhetővé fogják tenni, úgyhogy addig meg nyugodtan nosztalgiázhatunk a klasszikus változattal.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva