League of Legends

Nem jött össze az EU Masters főversenye – Meight és csapata az utolsó meccsen hasalt el!


A csoportkörből továbbjutottak, de az Mkers már túl nagy falatnak bizonyult.

A 150 ezer euró összdíjazású European Masters Spring főtáblája volt a tét azon a tegnapi League of Legends mérkőzésen, amelyen az Mkers és a Z10 ESHARK csapott össze. Utóbbihoz február végén csatlakozott Török “Meight” Máté, aki új csapatával azonnal ki is harcolta az EM Play-In rájátszását.

A Z10 ESHARK a 5-1-es mérleggel, az első helyen jutott tovább a B-csoportból, közte egy Tiebreaker győzelemmel a KV Mechelen Esports ellenében. Eredményes szereplésüknek köszönhetően bekerültek a Knockout Stage-re, ahol a PG Nationals második helyezettje, az olasz Mkers ellen játszottak a főtáblás spotért.

A BO3-as találkozó első meccsén 35 percet követően született győzelem, az Mkers végig dominált, így végül megérdemelten nyertek. Az összecsapás második felvonása ennél jóval könnyebben alakult, ott egyetlen halál nélkül tudott felülkerekedni a dán többségű csapat.

A Knockout Stage eredményei:

  • Mkers 2-0 Z10 ESHARK
  • G2 Arctic 2-0 Fnatic Rising
  • Illuminar Gaming 2-0 Vitality.Bee
  • FC Schalke 04 Evolution 2-0 KV Mechelen Esports

A nyertesek bejutottak a tizenhat csapatos, 150 ezer euró összdíjazású European Masters főversenyére, a veszteseknek pedig ez az esemény most itt véget ért. Bízzunk benne, hogy a következő akadályt már sikerrel veszi Meight és csapata.

Sok sikert kívánunk nekik!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva