Counter Strike

A Békéscsabai E-Sport Egyesület egy győzelemre van az ESEA Main divíziótól


A sorsdöntő összecsapásra szerda este kerül sor.

A Békéscsabai E-Sport Egyesület, azaz a BEE egyetlen győzelemre van attól, hogy kapásból két szintet is ugorjon az ESEA rendszerében, miután eddig mindenkin túljutottak az Open divízió rájátszásában.

A magyar csapat az alapszakaszt 13-3-as mérleggel, a huszonegyedik helyen zárta. A remaiN, er9k, ultra, gubi és nestlareN alkotta ötösfogat eddig a playoff-ban is veretlen, sorrendben a Priestly Esports, a Valravn eSports és az AalborgRebelsMasterClass együttesét is búcsúztatták, mégpedig egyaránt 2:0 arányban.

A Békéscsabai E-Sport Egyesület eddigi eredményei a jelenlegi szezon során.

Az ESEA Open harminchatodik szezonja 709 csapattal indult útjára, ebből 256-an jutottak a rájátszásba. Mivel a BEE már három győzelmet is bezsebelt, gubiéknak a top 32 következik, ahol az ukrán sTONe lesz az ellenfelük.

Az összecsapás nyertese bejut a legjobb 16 közé, ezzel garantálva helyét az ESEA Main következő szezonjában, viszont a vesztes búcsúzik, hiszen a playoff egésze single-elimination formátumban zajlik. A sorsdöntő mérkőzésre április 7-én, azaz szerda este 20 órakor kerül sor, bízzunk benne, hogy a Békéscsabai E-Sport Egyesület sikerrel veszi az akadályt!

Sok sikert kívánunk a csapatnak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva