Counter Strike

Füstbe ment terv – HenryG is távozik a Cloud9-tól!


Az eredeti elképzelés dugába dőlt, más minőségben pedig nem marad a szervezetnél.

Nagyjából egy hete számoltunk be arról, hogy a Cloud9 vezetősége megválik a szervezet CS:GO csapatától és az egész divíziót felfüggesztik egy időre. A szervezet vezérigazgatója, Jack Etienne akkor azt nyilatkozta, hogy

 a jövőben még terveznek a CS:GO-val, de egyelőre búcsút intenek a játéknak.

Gabe Newell, a Valve elnöke és Jack Etienne, a Cloud9 vezérigazgatója. (Kép: Twitter)

A projekt ellehetetlenülésének legfőbb okaiként a csapat teljesítménybeli problémáit, illetve a szervezet anyagi lehetőségeit emelte ki. Elmondása szerint túl sok pénzbe kerülne tovább támogatni a csapat európai tartózkodását, amit a járványállapot tovább nehezít. Mindehhez hozzátartozik, hogy az eredmények sem jöttek, valamilyen szinten érthető a vezetőség döntése.

A szervezet március 26-án jelentette be, hogy mind az öt játékosát átigazolási listára teszi, továbbá elengedték Elmapuddy és m1cks duóját, akik edzőként, illetve elemzőként segítették a CS:GO csapatot.

Most pedig utolsóként, a “Kolosszus” zászlóshajója, a menedzser Henry “HenryG” Greer is távozik a Cloud9-tól, akit annak idején – a projekt megvalósítására – elsőként szerződtettek.

Ő maga Twitteren azt írta, nagyon sajnálja, hogy így alakultak a dolgok, de ettől függetlenül sok pozitív emlékkel távozik. A jövőjével kapcsolatban elmondta, hogy egyelőre nem gondolkodik ezen, inkább kivár, amíg megtalálja őt a tökéletes lehetőség.

A legjobbakat kívánjuk neki, illetve a Cloud9 többi tagjának is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva