Gaming

RAISY legjobb európaiként kvalifikálta magát a QPL S2 második versenyére!


Ismét a büszkeségtől dagadhat a mellünk.

Magyar elsőséget ünnepelhetünk a Quake Champions háza táján, ugyanis Birgány “RAISY” Adrián legjobb játékosként zárta Quake Pro League S2 második versenyének EU/CIS csoportkörét.

A Myztro Gaming játékosa 7 győzelemmel és 2 vereséggel zárta a tízfős mezőnyt, összesen pedig huszonegy pályát tudott megnyerni és hetet bukott el, így 3450 dollárral lett gazdagabb. Az amerikai csoportot Shane “rapha” Hendrixson nyerte, mégpedig 9 győzelemmel, azaz hibátlan mérleggel.

A Quake Pro League második szezonja tavaly szeptemberben vette kezdetét és várhatóan idén augusztusban ér véget. Az eseményt összesen három szakasz (Stage) alkotja, mindegyikhez tartozik egy csoportkör és egy döntő verseny (Finals).

A Stage 2 Finals tornájára április 23-25 között kerül sor és a legutóbbi állomáshoz hasonlóan 100 ezer dollárral kecsegtet. Hazánk büszkeségének, RAISY-nek nagyon kijárna már egy végső győzelem, ugyanis a QPL S1 két szakaszát, a QPL S2 első állomását, illetve a tavalyi világbajnokságot is a második helyen zárta.

Bízzunk benne, hogy ezúttal összejön neki, ehhez sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva