Counter Strike

Tovább remekel a NASR Esports – Gejmzilla csapatának meglett az ESEA Advanced!


A következő szezonban a Budapest Five mellett egy másik magyar érdekeltség is lesz.

Alig két hete számoltunk be arról, hogy a NASR Esports megnyerte a Calyx Dune Cup nevű regionális versenyt, így gejmzilla és csapata 25 ezer dollárral, illetve egy BLAST Spring Showdown spottal lett gazdagabb. Utóbbi április 13-án veszi kezdetét, ellenfelük a Gambit Esports lesz.

Most viszont egy újabb remek hírrel szolgálhatunk a NASR-rel kapcsolatban, hiszen a Budapest Five és a Békéscsabai E-Sport Egyesület csapataihoz hasonlóan, ők is vitézkedtek ESEA-ban, mégpedig a Main divízióban.

A NASR Esports eredményei az ESEA S36 Main divízióban.

A NASR Esports az alapszakaszt 10-6-os mérleggel, a huszonkettedik helyen zárta, majd a rájátszásban alaposan megemberelték magukat és már négy ellenfélen is átverekedték magukat. Gejmzilláéknak legalább két playoff győzelemre volt szüksége a szintlépéshez, ezt már így is bőven túlszárnyalták, ráadásul hol van még a vége!

Szerdán az Entropiq ellen nyertek 2:1-re, így bejutottak a felső ági döntőbe, ahol a macedón Good Game lesz az ellenfelük. Ha vereséget szenvednek, még mindig ott az alsó ág, de már a legrosszabb forgatókönyv esetén is az ESEA Advanced ligájában folytathatják, továbbá 1600 dollárt is zsebre tehetnek.

Ettől függetlenül szurkoljuk ki nekik a végső győzelmet, már csak presztízsből is legyen meg!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva