Counter Strike

Új csapatot alapított flusha és suNny – Már egy szervezet is beállt mögéjük!


Napvilágot látott a nemzetközi projekt, amin már több hónapja ügyködtek.

Végre lehullt a lepel a Robin “flusha” Rönnquist által korábban beharangozott CS:GO csapatról, amelyen már több hónapja munkálkodott a 27 éves svéd játékos. A háromszoros Major-győztes mellé még két finn, suNny és sergej, továbbá a litván EspiranTo és próbaidőn a török Calyx csatlakozott.

Flusha azt írta Twitter-közleményében, hogy már egy szervezettel is megállapodtak, amely támogatni fogja őket, ám ezzel kapcsolatban további részleteket még nem közölt.

“A mai napon végre kijelenthetjük, hogy beindult a projekt és a közös gyakorlást is elkezdtük. Hosszú út áll előttünk, de szívesen dolgozom együtt a többiekkel és izgatottan várom a jövőt. Négyen már a szerződést is aláírtuk, míg a puzzle utolsó darabjaként egyelőre Calyx-ot teszteljük.” – mindezt már suNny nyilatkozta a HLTV megkeresésére.

A fentiekből következik, hogy sergej véglegesen is távozik az ENCE csapatától, öt hónappal azután, hogy motivációhiány és a sorkatonai kötelezettség miatt kiszállt az aktív felállásból. Emellett flusha is búcsút int a fnatic-nak, aki ezzel már harmadik korszakát zárja le a svéd szervezetnél.

A frissen alapított CS:GO csapat felállása a következő:

Sweden Robin “⁠flusha⁠ Rönnquist
Finland Miikka “⁠suNny⁠ Kemppi
Finland Jere “⁠sergej⁠ Salo
Lithuania Rokas “⁠EspiranTo⁠ Milasauskas
Turkey Buğra “⁠Calyx⁠ Arkın (próbaidő)

Bízzunk benne, hogy eredményes lesz a projekt, sok sikert kívánunk nekik!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva