Valorant

Három körön múlt a továbbjutás – Lecsúszott a HEET a Challengers 2 főtáblájáról!


A magyar csapat végig jól szerepelt, nagyon közel volt a továbbjutás.

A napokban került megrendezésre a VALORANT Champions Tour második szakaszának (Stage 2) második nyílt selejtezője, amelyen Magyarországról tizenhárom csapat is tiszteletét tette. A hazai résztvevők közül a HEET szerepelt a legjobban, amely egy mérkőzésre, sőt, egészen pontosan három körre volt attól, hogy bejusson a főtáblára.

A magyar csapat eredményei a selejtezőn:

  • HEET 2:0 Illés Akadémia Spirit (top 256)
  • HEET 2:1 SLAMMING Gears (top 128)
  • HEET 2:1 looking4org (top 64)
  • HEET 2:0 RixGG (top 32)
  • HEET 1:2 CE Calling (top 16)

Érdekesség, hogy rögtön az első körben egy másik magyar csapattal, az Illés Akadémia Spirit-tel találták szembe magukat, ezt követően két kevésbé ismert együttest, majd a komolyabb névnek számító RixGG-t is le tudták győzni. Végül a továbbjutásról döntő utolsó összecsapáson hasaltak el, az animemix (azóta már CE Calling) ellenében.

A továbbjutásról döntő mérkőzés összesített statisztikái. (Kép: VLR.gg)

Az első pályát, Icebox-ot nagyon simán, 13:4-re nyerte a HEET, így abban a tudatban indultak a mérkőzés fennmaradó részének, hogy kettőből egy mapot kell még elhozniuk. Sajnos ez nem sikerült, ugyanis az aninemix előbb 13:7-re Ascenten, majd pedig 13:10-re Bind-on is elverte a magyar csapatot.

Ennek fényében a HEET lemaradt a 35 ezer eurós összdíjazással és két Finals spottal kecsegtető Challengers 2 főtáblájáról, legközelebb pedig a Stage 3 aktuális kvalifikációin próbálkozhatnak majd.

Bízzunk benne, hogy a következő selejtezők még jobban alakulnak, ehhez sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva