Fifa

Érkezik a FIFA eNations Cup 2021 – Csütörtökön indul az MLSZ hazai válogatója


Két év után újra megrendezik a virtuális futball világbajnokságot, holnap pedig el is startol az első magyar selejtező.

Tavaly a járvány miatt elmaradt, azonban az EA Sports idén újra lebonyolítja az eNations Cup versenysorozatot, azaz a labdarúgó világbajnokság online változatát. Itthon a Magyar Labdarúgó Szövetség, azaz az MLSZ felel az előválogatóért, a legjobbak pedig bejutnak hazánk válogatottjába.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett selejtezősorozat az MLSZ eTrophy nevet kapta és mindkét konzolon, így PlayStation 4-en, illetve Xbox One-on is lehetőség van nevezni. Mindkét platformon két nyílt kvalifikáció lesz, az alábbi módon (regisztrációhoz kattints a linkre):

A mérkőzésekre Ultimate Team módban kerül sor és minden jelentkező csapatban legalább az egyik tagnak 16 évesnél idősebbnek kell lennie. A selejtezők mindkétszer este nyolc órakor rajtolnak, de a játékosoknak már 45 perccel kezdés előtt meg kell jelenni, hiszen a részvételhez check-in is szükséges.

A két legjobban szereplő játékos bekerül hazánk válogatottjába és ők képviselhetik majd Magyarországot az EA Sports által szervezett FIFA eNations Cup 2021 hivatalos selejtezőin. A nyílt kvalifikációkkal kapcsolatos további információkat, illetve a szabályokat megtaláljátok a fentebb linkelt oldalak mindegyikén.

A résztvevőknek sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva