Counter Strike

Új esélyt kapott a Budapest Five – Még kiharcolhatják az ESEA Premier-t!


A HellRaisers feloszlása miatt felszabadult egy hely a Premier divízióban. Vajon összejön a győzelem a magyar srácoknak?

Bár az ESEA Premier-be eredetileg nem sikerült bejutnia a Budapest Five-nak, most még is lehetőségük adódott, hogy újra megküzdjenek a feljutásért. Ennek egyszerű oka van: a napokban feloszlott a HellRaisers csapata, így még egy spot rendelkezésre áll a Premier Relegation-ben.

A magyar csapatról legutóbb múlt héten írtunk, amikor megnyerték a Khamsa International Tournament nevű versenyt és 2500 dollár ütötte a markukat. Ezt megelőzően elsősorban az ESEA Advanced-ra fókuszáltak, ahol 13:3-as mérleggel zárták az alapszakaszt, így negyedik helyen jutottak rájátszásba.

A playoff is jól kezdődött torzsiék számára, hiszen a hREDS és a Team ESCA Gaming csapatát is legyőzték, de utána a SINNERS Esports és a BLINK is legyőzte őket, így az 5-6. helyen zárták a tornát és 1000 dollárral gazdagodtak.

A két csapat felállása és HLTV helyezése. Nem lesz egyszerű túljutni a steel-vezette együttesen.

Most viszont a HellRaisers oszlása felülírta az eddigieket, ezúttal az Advanced ötödik helyezettje is bejut a Relegation-be. A Budapest Five ellenfele a mindent eldöntő mérkőzésen az a Movistar Riders lesz, amely 43. a világranglistán, de februárban még a 22. helyen is álltak.

Az összecsapásra április 15-én, csütörtökön délután 15 órakor kerül sor és a küzdelmet a Leet Esport Twitch-csatornáján, Benccce és Zsokker kommentálásában élőben követhetitek majd. Bízzunk benne, hogy összejön a feljutás és legközelebb már az Premier Relegation-ben szoríthatunk a csapatért!

Sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva