Counter Strike

Lecsalták a Flashpoint 3 kvalifikációját – Az egyik játékos már VAC bant is kapott


Nem kellett sokat várni arra, hogy utolérje őket a végzetük.

A mai nappal végéhez ér a Flashpoint Season 3 harmadik nyílt kvalifikációja, de azt korántsem mondhatjuk, hogy minden zavartalanul ment volna. Történt ugyanis, hogy a RatPatrol nevű együttes gyanúsan sokáig eljutott, annak ellenére, hogy a csapattagokról nem tudni szinte semmit.

Szerencsére gyorsan kiderült, hogy nem egy semmiből előtörő csodacsapatról van szó, hanem csalókról. Legalábbis egyikük biztosan az, ugyanis a PeterPik nevű dán játékos hirtelen egy VAC ban és egy FACEIT ban nem túl büszke tulajdonosa lett.

A Flashpoint harmadik selejtezőjén 476 csapat vett részt, a RatPatrol pedig egészen a negyeddöntőig menetelt. A zárt kvalifikációtól két győzelemre voltak és benne van a pakliban, hogy még össze is hozzák, ha nem jön közbe ez a váratlan incidens. Természetesen a szervezők kizárták a csapatot és az a GameAgents vette át a negyeddöntős helyüket, amely utolsóként maradt alul a RatPatrol ötösével szemben.

A szóban forgó csapat felállását a dán játékos mellett még négy román alkotta és útjuk során többek között az Apeks együttesét is kiütötték. Ebből kifolyólag nem meglepő, hogy a csapatkapitány, a négyszeres Major-elődöntős dennis kiakadt, tekintve, hogy ők még egy körrel korábban kaptak ki, így esélyt sem kaptak a folytatásra.

Mindemellett az időzítés is zseniális, hiszen alig egy hete számoltunk be arról, hogy a Valve enyhít a VAC bannal kapcsolatos korlátozásokon. Nos, én úgy látom a helyzetet, hogy PeterPik-nek már aligha kell Major versenyről álmodoznia.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva