PUBG

Egyre közelebb a cél – A Grindmore és a HEET is bejutott a PSL Season 9 negyedik körébe!


Még mindig szoríthatunk magyar csapatokért, hajrá srácok!

Ugyan az Exhelp Gaming elhasalt, de két magyar csapat továbbra is életben van a PSL Elisa Esports PUBG Spring Challenge során, ami április közepén startolt el. Az eseményen összesen 288 együttes indult, köztük a Grindmore, a HEET és az Exhelp Gaming.

A verseny harmadik fordulójára május 3-án és 4-én, azaz hétfőn és kedden került sor, mégpedig négy darab csoporttal, egyaránt 16-16 csapattal. Hazánk fiai elkerülték egymást, ugyanis az Exhelp az első, a HEET a harmadik, a Grindmore pedig a negyedik csoportban foglalt helyet.

A harmadik kör magyar vonatkozású eredményei:

  • HEET: Group 3, második helyezés (50 pont, 28 kill, 2 győzelem)
  • Exhelp Gaming: Group 1, tizenkettedik helyezés (19 pont, 8 kill, 0 győzelem)
  • Grindmore: Group 4, hetedik helyezés (38 pont, 22 kill, 1 győzelem)

Minden csoportból a legjobb kilenc alakulat jutott tovább a negyedik körbe, így az Exhelp Gaming kiesett, viszont a HEET és a Grindmore ismét sikerrel vette az akadályt. A továbbiakban tizenkét meghívott csatlakozik a 36 bejutó csapathoz, így összesen 48 résztvevő lesz a következő fordulóban.

A PSL Elisa Esports PUBG Spring Challenge összesen hét fordulóból áll, az utolsóra június elején kerül sor, 15 ezer eurós összdíjazással. A verseny május 10-én (hétfőn) és május 11-én (kedden) a negyedik fordulóval folytatódik, bízzunk benne, hogy a magyarok ezúttal is jól szerepelnek majd!

További sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva