Counter Strike

Magyar nyelvű közvetítéssel és a világ legjobb csapataival érkezik a Flashpoint Season 3


Hétfőtől kövessétek a Leet Esport adásait, hiszen újra képernyőre kerülnek a legjobb CS:GO csapatok!

Útjára indul a 2021-es esztendő első európai RMR (Regionális Major Rangsorolás) versenye, jön a Flashpoint S3! Mindez ráadásul magyar nyelvű közvetítés kíséretében, ugyanis a Leet Esport stábja az esemény teljes egészét sugározni fogja.

Jöjjön néhány indok, hogy miért érdemes követned a Leet Esport csatornáján a versenyt:

  • RMR verseny: ez lesz az idei év első európai pontgyűjtős tornája, így az itt elért eredmények alaposan közrejátszanak abban, hogy kik lesznek ott az őszi, Svédországban rendezendő Major eseményen.
  • Elsőrangú csapatok: mind a meghívottak, mind pedig a zárt kvalifikációról bejutó csapatok magas színvonalat képviselnek, a top 10-ből öten is részt vesznek a versenyen.
  • Óriási sztorik: bemutatkozik a device nélküli Astralis, ő maga pedig debütál a NIP színeiben, két Major-győztes játékos (Snax és NBK) is bejutott a zárt kvalifikációkról, francia derbi a nyitókörben, és még sorolhatnánk. Természetesen ezt meg is tesszük, úgyhogy ne maradj le az adásokról!
  • Magyar nyelvű közvetítés: kiváló hír a hazai szurkolóknak, hogy a Flashpoint – története során először – magyar nyelven is követhető lesz!
  • Pontgyűjtés: folytatódik a csatornán a pontok gyűjtése, amit később értékes jutalmakra válthattok majd be, így érdemes minden mérkőzésen ott lenni!
A résztvevő csapatok.

Az eseményen azonnali double elimination, azaz felső/alsó ágas rendszer lesz, csoportkör nélkül. A tizenhat csapat összesen harminchét mérkőzést fog játszani, végig BO3-as formátumban, így izgalmakból és pikáns összecsapásokból biztosan nem lesz hiány.

Csütörtökön pihenőnap lesz, így tehát az első kör pénteken zárul, hétvégén pedig folytatódik is az esemény az újabb fordulókkal. A verseny május 10-től egészen május 30-ig tart, azaz egy háromhetes CS:GO dömpingnek lehetünk a részesei!

Noblechairs EPIC nyereményjáték

Szeretnél Noblechairs EPIC gamer széket, Endgame Gear egeret és egérpadot nyerni? Nincs más teendőd, mint olvasd el az ezzel kapcsolatos cikkünket, tegyél eleget néhány egyszerű követelménynek és kövesd a Flashpoint adásokat!

Kezdés május 10-én, magyar nyelvű közvetítésért figyeljétek a Leet Esport csatornáját!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva