League of Legends

LoL közösség: “bluerzor az egyik legjobb dzsungeles, az LEC-ben van a helye”


Szerintetek mikor juthat el a magyar játékos a legnagyobb európai ligába?

Subicz “bluerzor” Dániel a magyar League of Legends meghatározó alakja, aki már hosszú ideje ott van a tűz közelében, számos alkalommal szóba hozták LEC csapatokkal. Nemrégiben Wooloo is összeállított egy listát, rajta azokkal a játékosokkal, akiknek szerinte a legnagyobb európai ligában lenne a helyük.

Wooloo a LoL közösség egyik legismertebb informátora és szivárogtatója, aki rendkívül aktív a játékosmozgások területén. Listájára összesen tizennégy játékost írt fel, ahol három dzsungeles, így a magyar bluerzor nevét is viszontláthattuk.

A Team BDS játékosa nemrégiben ünnepelte 22. születésnapját, ennek apropóján a csapat is felköszöntötte egy bejegyzésben. Bluerzor tavaly decemberben csatlakozott a Franciaországban székelő svájci szervezethez, amely a francia nemzeti ligában, az LFL-ben szerepel.

A két lengyellel és két franciával, illetve egy-egy portugállal és magyarral felálló együttes legutóbb a harmadik helyen zárta az LFL (La Ligue Française) tavaszi szezonjának alapszakaszát, majd a rájátszásban végül a negyedik helyet csípték el.

Bluerzor, a Team BDS játékosa.

Bluerzor március végén a következőket nyilatkozta: “A francia liga tavaszi szezonját a negyedik helyen végeztük, amivel egyáltalán nem vagyok megelégedve. A szezon első fele nagyon jól indult számunkra, de valamiért nem tudtuk tartani azt a szintet, pont amikor a legjobban számított volna. Ez azt jelenti, hogy sajnos nem fogok részt venni a tavaszi European Masters versenyén.

Valószínűleg a magyar dzsungeles motivációja ettől függetlenül sem változott, korábban többször beszélt róla, hogy a legfőbb célkitűzése továbbra is az LEC-ben való szereplés. Ehhez is továbbra is nagyon közel jár, a közösség pedig rendre megemlíti őt, mint az LEC egyik legnagyobb várományosát.

Íme néhány példa, csak a fenti bejegyzés alatti kommentekből:

Szerintetek idén összejön az LEC az egyik legjobb magyar játékos számára? Írjátok meg kommentben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva