Counter Strike

Bombameglepetés a francia rangadón, győzelemmel kezdett a device nélküli Astralis


NBK odaszúrt egykori csapatának, míg az Astralis és az OG egy izgalmas, hosszabbítással tarkított meccset hozott össze.

Tegnap útjára indult a Flashpoint Season 3, ami az idei esztendő első európai RMR eseménye, azaz a legelső olyan torna, ahol a csapatok pontokat gyűjthetnek az őszi PGL Major-re! A verseny nyitónapja nem hazudtolta meg magát, meglepetéseket és izgalmakat egyaránt tartogatott.

Vitality – DBL PONEY

A kétszeres Major-győztes, NBK nevével fémjelzett DBL PONEY a zárt kvalifikációról jutott be a Flashpoint főversenyére, ahol aztán a kiváló kezdés is összejött nekik. Saját választásukat (Nuke) 16-5-re, míg a Vitality pályáját (Inferno) 16-7-re nyerték meg, ezzel nagyon simán hozták a BO3-as francia derbit.

Mindezt úgy, hogy előzetesen nem sok esélyt adott nekik senki, ám nagyon úgy néz ki, hogy a DBL PONEY csapatával – akár NBK-val, akár nélküle – a továbbiakban mindenképpen számolni kell majd.

A mérkőzés legjobbja: Thomas “Djoko” Pavoni.

Astralis – OG

A dán csapat egykori oszlopos tagja, device még április 23-án távozott az Astralis-tól, amely azóta Bubzkji-val játszik. Érdekesség, hogy device éppen az OG ellen játszotta utolsó meccsét piros-fehér színekben, a BLAST Premier Spring Showdown-on 2:0-ás vereséget szenvedtek.

Ugyan nélküle, de összejött a revans, hiszen a dánok ezúttal 2:0-ás győzelmet arattak, mégpedig egy dupla hosszabbításos Inferno (22:19) és egy végig kontroll alatt tartott Nuke (16:11) során.

A mérkőzés legjobbja: Andreas “Xyp9x” Højsleth.

A nap legszebb jelenetei

Kommentátori Pick’Em

Keddi menetrend

  • 18:00 – BIG vs. Complexity (BO3, nyitómérkőzés)
  • 21:00 – fnatic vs. mousesports (BO3, nyitómérkőzés)

Keddi nyereményjáték

A Flashpoint a mai napon két remeknek ígérkező mérkőzéssel folytatódik. Gyűjtsétek a pontokat, vegyetek részt a nyereményjátékokon és a legfontosabb, hogy élvezzétek a közvetítést! Találkozunk 18 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva