Counter Strike

A BIG és a mousesports is könnyű győzelmet aratott, leáldozóban a fnatic csillaga?


Szebb napokat is látott a svéd csapat, amely a Complexity-vel együtt alsó ágra került.

Hétfőn elstartolt a Flashpoint Season 3, ami az idei esztendő első európai RMR eseménye, azaz a legelső olyan verseny, ahol a csapatok pontokat gyűjthetnek az őszi PGL Major-re! A torna két napon van túl, egyelőre három pályás mérkőzést még nem láttunk, de így se lehet okunk a panaszra!

BIG – Complexity

Egyik csapat sem a legjobb formájában érkezett a Flashpoint-ra, hiszen a BIG és a Complexity is két-két vereséggel zárta a DreamHack Masters Spring versenyt, ahol egyaránt a 9-12. helyen búcsúztak.

Az viszont mindenképp jó előjel volt a németek számára, hogy az ESL Pro League S13 csoportkörében és a FunSpark ULTI során is 2-0-ra legyőzték blameF-éket, amit sikerült újra megismételni, hiszen Nuke-on 16:14-re, Dust2-n pedig 16:8-ra kerekedtek felül.

A mérkőzés legjobbja: Johannes “tabseN” Wodarz.

fnatic – mousesports

Mindkét együttes többször is változtatott az elmúlt időben, mind az aktív felállás, mind a háttérstáb tekintetében. A fnatic legújabb tagja, Peppzor egyelőre még nem mutatkozott be narancs-fehér színekben, ám a januárban igazolt Jackinho ezúttal is remekül játszott.

Sajnos összességében ez édeskevésnek bizonyult, a svédektől rajta kívül nem tudnánk kiemelni senkit, míg a mousesports pedig végig tökéletes összhangban játszott, kiváló egyéni teljesítményekkel. A dexter-vezette csapat 12 kört engedett ellenfelének, Infernón 16:8-ra, Overpasson pedig 16:4-re nyertek.

A mérkőzés legjobbja: Christopher “dexter” Nong.

A nap legszebb jelenetei

BIG – Complexity

fnatic – mousesports

Kommentátori Pick’Em

Szerdai menetrend

  • 18:00 – Heroic vs. Sprout (BO3, nyitómérkőzés)
  • 21:00 – G2 Esports vs. FaZe Clan (BO3, nyitómérkőzés)

Szerdai nyereményjáték

A Flashpoint a mai napon újabb kiválónak ígérkező mérkőzésekkel folytatódik. Gyűjtsétek a pontokat, vegyetek részt a nyereményjátékokon és a legfontosabb, hogy élvezzétek a közvetítést! Találkozunk 18 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva