Counter Strike

Brutális torzsi carry, DDoS-olt csehek? – A Budapest Five legyőzte a top 30-as Sinnerst!


A Sinners-en még a háromszoros Major-döntős GuardiaN sem segített.

Április végén számoltunk be arról, hogy a Budapest Five is meghívást kapott a fantasyexpo által szervezett BLAST Rising-ra, amelyen a magyar csapattal együtt összesen 24 együttes vesz részt.

A harmincezer dolláros verseny május 3-án indult útjára, ám az E-csoport tagjai, így a Budapest Five, a cseh Sinners, az ukrán/orosz NAVI Junior és a francia DBL PONEY csak a mai napon csatlakoztak be a küzdelmekbe.

A Budapest Five a többszörösen sújtott Sinners ellen kezdte meg szereplését, amely technikai problémák miatt kénytelen volt ZEDKO és NEOFRAG nélkül játszani. Helyettük a szintén cseh, jelenleg csapat nélküli Tomkeejs, illetve a GROND azeri játékosa, t0rick ugrott be.

A mérkőzés összesített statisztikái. Torzsi végig nagyon jól játszott. (Forrás: HLTV)

Az első pályát meglehetősén simán, 16:9-re nyerték a magyarok, a Sinners pedig ezt követően pedig újabb cseréhez folyamodott. A hat killel záró Tomkeejs-nek búcsút intettek, a “csere cseréje” a háromszoros Major-döntős GuardiaN lett, akit legutóbb tavaly ősszel, az MBAPPEEK színeiben láthattunk a DreamHack Open Fall kvalifikációján.

Bár a második pályát 16:12-re elhozta a Sinners, összességében GuardiaN jelenléte sem segített, ugyanis Mirage – szintén 16:12-es aránnyal – a Budapest Five-hoz került, ezzel coolio és csapata 2:1-re behúzta a mérkőzést.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva