PUBG

Erről van szó! – A Grindmore óriásit ment, bLYYY és csapata ott lesz a PSL Season 9 ötödik körében


A HEET sajnos búcsúzott az eseménytől, de egy magyar csapatnak még mindig szoríthatunk!

Ugyan az Exhelp Gaming még a harmadik körben kiesett, de két magyar csapat, a Grindmore és a HEET még a mostani, negyedik fordulóban is küzdött a PSL Elisa Esports PUBG Spring Challenge versenyen, ahol már csak 48 csapat maradt talpon.

Az eseményen összesen 288 együttes indult, köztük a Grindmore, a HEET és a harmadik körben búcsúzó Exhelp Gaming. A verseny negyedik fordulójára május 10-én és 11-én, azaz hétfőn és kedden került sor, mégpedig 48 csapattal, akiket három darab tizenhat fős csoportba osztottak be.

A magyar vonatkozású eredmények:

  • Grindmore: Group 3, harmadik helyezés (49 pont, 35 kill, 0 győzelem)
  • HEET: Group 1, tizenkettedik helyezés (21 pont, 14 kill, 0 győzelem)

Mindegyik csoportból a legjobb nyolc csapat jutott tovább az ötödik körbe, így a HEET sajnálatos módon kiesett, viszont a Grindmore ezúttal is sikerrel vette az akadályt. A továbbiakban nyolc meghívott (köztük az ENCE, a FaZe Clan, a Team Liquid és a Virtus.pro) csatlakozik a 24 bejutó csapathoz, így összesen 32 résztvevő lesz a következő fordulóban.

A PSL Elisa Esports PUBG Spring Challenge összesen hét fordulóból áll, az utolsóra június elején kerül sor, 15 ezer eurós összdíjazással. A verseny május 17-én (hétfőn) és május 18-án (kedden) az ötödik fordulóval folytatódik, bízzunk benne, hogy az utolsó magyar csapat ismételten jól fog majd szerepelni!

Gratulálunk a Grindmore csapatának és további sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva