Counter Strike

Az ESL és az ESEA is bejelentést tett – Kiderült, hogy mikor debütál Ancient


Hamarosan a profi mérkőzéseken is képernyőre kerül az új pálya.

Az ESL bejelentette, hogy e-sport versenyen először az általuk szervezett IEM Summer során lesz majd látható Ancient, ami Traint váltja a kompetitív map pool-ban. A döntés meghozatalában a versenyszervező mellett részt vett az ESL Pro League Játékosok Tanácsa, illetve a Profi Counter-Strike Játékosok Szövetsége (CSPPA) is.

Ancient május 3-án került be az aktív map pool-ba, ahol az elmúlt időben a profik által egyre kevésbé játszott Traint váltotta. Legutóbb 2019 márciusában történt hasonló változtatás, akkor Vertigo érkezett Cache helyére.

A Valve azt már korábban tisztázta, hogy mindez a jelenlegi RMR eseményeket, így például a Flashpoint 3-at sem befolyásolja, így a pontgyűjtős versenyeken egyelőre még marad Train. A 250 ezer dollár összdíjazású IEM Summer június 3-13 között kerül megrendezésre, ahol végre a világelit is felavathatja az Operation Broken Fang-gel érkező pályát.

Időközben egy másik nagy szervező, az ESEA is bejelentést tett, mégpedig a ligarendszerükkel kapcsolatban. Közleményükben azt írták, hogy az Ancient-Train csere az összes divízióban június elsején fog megvalósulni, így a csapatoknak még valamivel több mint két hetük van felkészülni a változásra.

Nektek mi a véleményetek az új pályáról? Írjátok meg kommentben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva