League of Legends

Hivatalos: Vizicsacsi visszatér a League of Legends világába, íme az új csapata!


Múlt hétvégén már láthattuk a Magyar Esport Kupa selejtezőjén, mostanra pedig a hivatalos bejelentés is megérkezett.

Néhány nappal ezelőtt, a Magyar Esport Kupa első kvalifikációjával kapcsolatos beszámolónkban már írtunk arról, hogy Vizicsacsi visszatért a LoL-hoz, mégpedig egy bizonyos Orange Panther Gaming színeiben.

Az OPG Facebook-oldala már a múlt héten elkészült, tegnap este pedig hivatalosan is bejelentették a csapatot. A felállás – a már említett selejtező miatt – nem okozott meglepetést, az együttesben a magyar League of Legends legsikeresebb és legnépszerűbb játékosát is viszontláthatjuk.

Szerintetek mire lesz képes Vizicsacsi új csapata? (Kép: OPG Facebook)

A csapat a Magyar Esport Kupa első selejtezőjén az elődöntőig jutott, ahol a későbbi győztes Team Plague-től kaptak ki. Vizicsacsi elmondta, hogy a most hétvégi kvalifikáción újra megkísérlik a Final Four-ra való bejutást, céljuk pedig az, hogy meg is nyerjék az NGES által szervezett 5 millió forint összdíjazású LoL versenyt. Az OPG felállása a következő:

  • Top: Kiss “Vizicsacsi” Tamás
  • ADC: Réfi “Regostern” Bálint
  • Support: Viggo “Viggo” Lindhe (dán)
  • Jungle: Andreas “Skude” Skude (dán)
  • Mid: Daniel “Nox” Müller (német/magyar)

Kiss “Vizicsacsi” Tamás 2019. november 15-én jelentette be visszavonulását, ezzel egy öt éven át tartó profi karriernek vetett véget. Ekkor úgy nyilatkozott, hogy már nem érzi magában a tüzet és a motivációt, félgőzzel pedig nem szeretné tovább folytatni, így inkább búcsút int a League of Legends világának.

Vizicsacsi, még a Schalke 04 színeiben. (Kép: Dot Esports)

Az UOL, a Schalke 04 és a Splyce egykori játékosa azóta csak egy All-Star gála erejéig tért vissza, még tavaly decemberben. Vizicsacsi elárulta, hogy a kihagyása során nem is követte a LoL történéseit, ám az elmúlt időben visszatért az érdeklődése és a motivációja, így ismét belevág egy nagy kalandba.

Az Orange Panther Gaming-et legközelebb a Magyar Esport Kupa vasárnap 10 órakor kezdődő második selejtezőjén láthatjátok, a mérkőzéseket a Leet Esport csatornáján tudjátok majd követni. Ha pedig ti is megmérettetnétek magatokat, akkor irány az NGES weboldala, ahol minden információt megtaláltok!

Az OPG csapatának sok sikert kívánunk!

Borítókép: Dot Esports

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva