R6

Elindult a Six Invitational 2021, íme minden információ egy helyen!


Közel két héten át követhetjük a világ legjobb Rainbow Six Siege csapatait.

Kedden kezdetét vette az ESL és a Ubisoft által rendezett Six Invitational 2021, az idei év legnagyobb Rainbow Six Siege versenye. A hárommillió dollár összdíjazású esemény május 23-ig, azaz jövő vasárnapig tart, így a java még csak ezután érkezik!

Helyszín

A versenyt eredetileg a kanadai Montreal-ban tartották volna, ám a járvány ennek keresztbe tett, így végül Párizs szívében, a Palais Brongniart-ban rendezik meg, nézők nélkül. Ez egy kiállítási és kereskedelmi központ, de a történelmi párizsi tőzsdének is ez adott otthont.

Formátum

A csoportkörben mindenki játszik mindenkivel egy BO1-es mérkőzést, majd a legjobb négy a playoff felső ági részére, az 5-9. helyezett csapatok (a B-csoportban az 5-7. helyezettek) pedig a rájátszás alsó ági részére jutnak be.

A playoff május 19-én veszi kezdetét, és minden összecsapást BO3-ban játszanak, kivéve a finálét, amit BO5-ös formátumban rendeznek meg. A döntőben a felső ágról érkező csapatnak egy pálya előnye lesz.

Csapatok

A tornára húsz csapat nyert részvételt, ám az ausztrál Wildcard Gaming-et az ország kormánya nem engedte külföldre, míg a Virtus.pro-nál két játékosnak is pozitív lett a tesztje, így a szervezők kizárták őket. Ezek függvényében egy 10 csapatos A-csoport és egy 8 csapatos “csonka” B-csoport lett.

A résztvevő csapatok listája. A Virtus.pro együttesét az esemény előtt nem sokkal kizárták.

Közvetítés

A Six Invitational 2021 versenyt angol nyelven a Rainbow6 hivatalos csatornáján követhetitek, míg magyar nyelven a Rainbow6HU adását tudjátok nézni.

Jutalmak

Arról már egy korábbi cikkünkben beszámoltunk, hogy nemcsak a játékosok, hanem a nézők is nyerhetnek, hiszen pusztán a meccsek nézésével is begyűjthetünk néhány ajándékot.

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva