Counter Strike

Az Anonymo beleköpött device-ék levesébe, vereséggel debütált az új NIP felállás


Olyan fordítást láthattunk, hogy a Leet Esport kommentátora még a székkel is hanyatt esett.

Hétfőn útjára indult a Flashpoint Season 3, az idei év első európai RMR versenye, azaz az első olyan megmérettetés, ahol a kontinens csapatai pontokat gyűjthetnek az őszi PGL Major-re! Az esemény eddig négy napon van túl, izgalmakból és meglepetésekből tegnap sem volt hiány.

Ninjas in Pyjamas – Anonymo Esports

Device három héttel ezelőtt csatlakozott a NIP-hez, de az első meccsére még csak tegnap került sor. Sokáig úgy tűnt, hogy sikeres lesz a debütálása, hiszen Overpasson nagyon simán, 16-3-ra nyertek, és Nuke-on is láthattunk 9-5-ös vezetést is. Viszont az Anonymo hatalmas lelkierőről tett tanúbizonyságot, ekkora hátrányból is fel tudtak állni.

Izgalmas körökkel fűszerezett második félidőt láthattunk, ahol a lengyelek végül 16:13-ra fordítottak, így jöhetett Mirage. A decider pálya még az eddigieket is überelte, a csapatok között végig óriási adok-kapok ment, sok szép megmozdulással. A hosszabbításba torkolló pályát végül az Anonymo nyerte meg 19:17-re, így tehát underdogként is alsó ágra küldték a NIP-et.

A mérkőzés legjobbja: Wiktor “mynio” Kruk.

FunPlus Phoenix – HYENAS

Előzetesen inkább erre az összecsapásra vártuk a komoly izgalmakat, de végül ez (is) egy inverz kimenetelű játéknap lett. Az öt nemzetet képviselő FunPlus Phoenix remek teljesítményt mutatott, a győzelemből mindenki alaposan kivette a részét.

Bár a HYENAS az első pályán (Vertigo, 16-11) még nagyjából tartotta magát, ám az eredmény csalóka, a mutatott játék stabil FPX dominanciára utalt. Ennek fényében a saját választásukat (Inferno, 16-6) még simábban hozták, így egy könnyű 2:0-ás győzelmet arattak.

A mérkőzés legjobbja: Jesse “zehN” Linjala.

A nap legszebb jelenetei

Ninjas in Pyjamas – Anonymo Esports

FunPlus Phoenix – HYENAS

Szombati menetrend

  • 18:00 – Vitality vs OG (BO3, alsó ági első kör)
  • 21:00 – Complexity vs fnatic (BO3, alsó ági első kör)

Szombati nyereményjáték

Az elképesztően izgalmas pénteket követően a Flashpoint szombaton remek párosításokkal folytatódik, ráadásul négy nagy szervezetből kettő is búcsút int a versenynek. Gyűjtsétek a pontokat, vegyetek részt a nyereményjátékokon és a legfontosabb, hogy élvezzétek a közvetítést! Találkozunk ma este 18 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva