Counter Strike

ZywOo parádé, poizon ACE, valde 1v4 – Őrületes megmozdulások az alsó ági nyitókörben


Az AWP-sek beast mode-ba kapcsoltak, megvan a Flashpoint első két kiesője.

Hétfőn elstartolt a Flashpoint Season 3, az idei év első európai RMR versenye, azaz az első olyan megmérettetés, ahol a kontinens csapatai pontokat gyűjthetnek az őszi PGL Major-re! Az esemény eddig öt napon van túl, elképesztő megmozdulásokból tegnap sem szenvedtünk hiányt.

Vitality – OG

Miután a Vitality az első meccsén kikapott a másik francia csapattól, a zárt kvalifikációról bejutó DBL PONEY-tól, a szombati napon már az életben maradásért küzdöttek ZywoO-ék. Az immáron két hete Kyojin-nal játszó együttes meg is tett ezért mindent, elképesztő dominanciával kezdték az OG elleni összecsapást.

Az első pálya, Dust2 nagyon sima lett (16-7), de Aleksib-ék saját választása, Inferno sem indult a legjobban. A Vitality már 8-2-re is elhúzott, amikor összekapta magát az OG, sőt 13-12-nél végre a vezetést is átvették, ám a franciák négy sikeres támadással befejezték a meccset (16-12).

A mérkőzés legjobbja: Mathieu “ZywOo” Herbaut.

Complexity – fnatic

A fnatic csúnyán leszerepelt a mousesports elleni nyitómérkőzésén, míg a Complexity alsó ágra kerülése inkább csak egy fáziskiesésnek tűnt, így a közösség előzetesen nem sok jót jósolt KRIMZ-ék számára. Ennek ellenére jól tartották magukat, s bár végzetüket nem tudták elkerülni, de legalább tisztesen helytálltak a zseniális formát mutató Complexity-vel szemben.

A blameF-vezette csapat az első pályát (Mirage) 16:12-re, míg a fnatic választását (Inferno) 16:10-re nyerte meg, így a svédek nyert map nélkül búcsúztak a Flashpoint versenyétől. A mérkőzésen egyéni villanásokból nem szenvedtünk hiányt, de ezeket leginkább a Complexity-nek köszönhettünk, a túloldalon Jackinho próbálta a hátán cipelni csapatát.

A mérkőzés legjobbja: Valentin “poizon” Vasilev.

Kommentátori Pick’Em

Vasárnapi menetrend

  • 18:00 – Sprout vs FaZe Clan (BO3, alsó ági első kör)
  • 21:00 – Ninjas in Pyjamas vs HYENAS (BO3, alsó ági első kör)

Vasárnapi nyereményjáték

A “kettőnullás” szombatot követően a Flashpoint vasárnap újabb mérkőzésekkel folytatódik, bízzunk benne, hogy ezúttal szorosabb összecsapásokat látunk majd! Gyűjtsétek a pontokat, vegyetek részt a nyereményjátékokon és a legfontosabb, hogy élvezzétek a közvetítést!

Találkozunk ma este 18 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva